«Веселі канікули з Богом» у с. Котівка

З ласки Божої і благословення настоятеля отця Степана Котика при храмі Різдва св. Івана Христителя у с. Котівка під час літніх канікул працював табір «Веселі канікули з Богом».

Вихователями у таборі були сестри Згромадження Пресвятої Родини Софія і Тереза та аніматор Катерина, люди, наділені неабиякими педагогічними здібностями, завдяки чому і робота в таборі була чітко організована.

Кожен день у таборі розпочинався ранішньою молитвою на вервиці і Божественною Літургією, під час якої діти мали змогу висловлювати власні прохання.

У програмі були також ігри з цікавими призами, банси, гуртки рукоділля, вервиці, цікаві руханки, пісні, захоплюючі естафети, пізнавальні гуртки, молодше покоління отримувало й духовну поживу, перебуваючи у молитві та слухаючи катехитичні науки, та ще багато цікавого й захоплюючого. Завершувався день співами та молитвою подяки за цю нагоду весело і корисно проводити час з Богом.

Швидко й непомітно пролетіли дні, проведені у таборі. Впродовж цього часу учасники намагалися будувати «Живу Церкву», Церкву дітей та молоді, які є запорукою майбутнього. Усміхнені обличчя дітей, задоволені батьки, втомлені, але безмежно раді аніматори, – їхня праця не була даремною. Учасники табору стали великою дружньою сім’єю і коли прийшов час прощатися на очах можна було помітити сльози.

Аніматори впевнені, що «згадка про час, проведений у Котівці на «Веселих канікулах з Богом – 2016» назавжди залишиться в їхніх серцях.

До організації «Веселих канікул» долучилися: директор школи Волощук І. С., працівники школи Худзік О. Д., Стецюк О. З., Гевко Х. Л., умілі кухарі, які смачно пригощали гостей табору.

«Веселі канікули з Богом» у с. Котівка https://buchacheparchy.org.ua/ Super User