Завершився дитячий літній табір «Веселі Канікули з Богом» на парафії церкви Вознесіння ГНІХ

Протягом шести днів (з 5 по 10 липня) на парафії церкви Вознесіння ГНІХ м. Чорткова тривав дитячий літній духовно-відпочинковий табір «Веселі Канікули з Богом». Провідною темою табору було милосердя, оскільки Папа Франциск оголосив 2016 рік Роком Божого Милосердя.

У перший день зареєструвалося близько 60-ти діток, та з кожним днем кількість збільшувалася, оскільки позитивні відгуки швидко поширювалися містечком.

Щодня на дітей та молодь чекали Літургія, під час якої всі розмовляли та йшли на зустріч з Богом, розвиваючі ігри, рухливі танці-банси, цікаві розповіді та конференції, захоплюючі мультфільми, веселі пісні, художні гуртки, а також смачний обід та підвечірок. Усі учасники були поділені на маленькі групки, відповідно до вікових категорій, на чолі з добрими, чуйними і хорошими аніматорами які були для діток, як рідні мама і тато впродовж всього табору.

У неділю, в останній день табору, о 13 годині розпочалася Божественна Літургія, на яку учасники табору прийшли разом зі своїми батьками. Після Літургії діти продемонстрували своїм рідним те, чого навчилися за шість днів християнського табору – руханки, банси та пісеньки, які вивчила разом з о. Мар‘яном Лемчуком під звучання гітари. На завершення кожен посмакував морозивом та іншими солодощами. Малеча ще довго не хотіла відпускати своїх аніматорів.

Як діти, так і аніматори і інші організатори «ВК» з нетерпінням чекають наступного табору.

Щиро дякуємо всім хто долучився до організації та проведення «Веселих канікул»!

Олеся Вовк
Голова спільноти "Світло Життя" при парафії Вознесіння Господнього м. Чорткова

Завершився дитячий літній табір «Веселі Канікули з Богом» на парафії церкви Вознесіння ГНІХ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User