Відпуст у с. Вовківці

8 липня 2016 р. Б., Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Правлячий Архиєрей Бучацької Єпархії УГКЦ відвідав відпустове місце Борщівського деканату, храм Різдва Пресвятої Богородиці у с. Вовківці.

Перед храмом Єпископа зустрічала парафіяльна молодь і адміністратор о. Володимир Капуста, який запросив Владику Димитрія очолити Архиєрейську Божественну Літургію у співслужінні: адміністратора о. Володимира Капусти, декана о. Михайла Грицьківа й собору деканального духовенства.

Під час проповіді Архиєрей наголосив на тому, що Ісус Христос вповні Бог і вповні людина та має людське серце, яке болить за тих хто страждає.

«Людина створена для щастя, а не для страждань, але сама своє щастя руйнує гріхом і тому страждає. Коли Ісус Христос Йшов на смерть Його Мати Марія не зупиняла, бо знала, що Він йде заради спасіння всього людства», - зазначив Єпископ.

«Індикатором нашої любові до Бога є наш ближній, коли любимо наших ближніх тоді любимо Бога, а коли не любимо наших ближніх, не любимо Бога», - підсумував Владика.

Після Літургії Єпископ подякував усім прочанам, що прибули на цей відпуст, а також освятив воду і хрести для куполів Церкви.

Також, цього дня, Преосвященний Владика Димитрій відвідав будівництво храму у Скалі-Подільській де здійснює своє служіння о. Василь Германюк.

Прес-служба Бучацької Єпархії УГКЦ

Відпуст у с. Вовківці https://buchacheparchy.org.ua/ Super User