Проща в Улашківцях

25-26 червня 2016 р. Б. відбулася проща до Улашківського монастиря Різдва Божої Матері Чину Святого Василія Великого. Поринути у світ молитви прибули отці Заліщицького та Товстенського деканатів, ченці василіяни з м. Чорткова і Бучача разом з парафіянами.

Під час Хресної дороги отці звернулися до прочан з нагоди року Божого Милосердя зі словом повчання про Всемогутнього Бога, якому було під силу здійснити нереальні для людського розуміння речі. Господь оздоровляв хворих, дарував зір незрячим, піднімав на ноги калік, дарував щастя немічним. Однієї ж речі Милосердний Бог не зміг  зробити – Ісус не перестав любити людину.

Проща в Улашківцях

В часі Святої Літургії, вірні численно приступили до св. Тайни Євхаристії, відбулося водосвяття біля джерела, а також прочани приклалися до мощей св. Івана Хрестителя та Животворящого Христа Господнього.

Ігумен Улашківського монастиря о. Власій Фуц, ЧСВВ з усіма ченцями обителі висловлюють щиросердечну подяку Господу Богу за можливість молитися разом з отцями і парафіянами у незвичайному місці, у нелегкий час, у присутності Живого Бога і Пречистої Богородиці, чудотворний образ якої знаходиться у храмі монашої обителі.

бр. Матей Кравчишин, ЧСВВ
(студент 3 курсу ВІФБС)

Проща в Улашківцях https://buchacheparchy.org.ua/ Super User