Скала-Подільські діти на з'їзді Марійських дружин у Зарваниці

11 червня 2016 р.Б. відбулася проща Марійських та вівтарних дружин Тернопільсько-Зборівської архиєпархії до Зарваниці, організатором якої був о.Василь Брона. Чудотворне місце відвідали 3,5 тисячі молодих прочан в тому числі, цьогоріч, долучилась до з’їзду Бучацька єпархія через присутність дітей парафії Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Скали-Подільської. Церковна спільнота вже 5 років поспіль поповнює лави Марійських та вівтарних дружин і лише тепер змогла зустрітись для обміну досвідом з іншими духовними дружинниками.

У програмі заходу відслужилась Архиєрейська свята Літургія, яку очолив владика Теодор. Опісля Служби відбувся Чин посвяти дітей, які ще не складали обітниці Богородиці та Ісусу в лави Марійської дружини. Серед цих діток були й двоє скалечан – це Чубак Наталя та Ющишин Діана, яких вітаємо з посвятою.

В подальшому діти з різних парафій були поділені на групки в яких мали можливість познайомитися між собою і з користю провести час. Веселий настрій прочанам дарували аніматори, які провели банси, а завершився захід релігійним концертом участь у якому взяли двоє наших парафіян, переможці конкурсу «Пісня Серця 2015» – Збриський Богдан та Фанок Софія. Перед від’їздом по домівках усіх присутніх організатори щедро засипали дощем із цукерків.

Щиру подяку висловлюємо організатору поїздки, наставнику Скала-Подільської Греко-Католицької громади – о. Василю Германюку, який постійно дбає про духовний розвиток молодого покоління.

Хай Господь і надалі дає усім священикам сили і здоров’я творити духовні кроки для виховання й розвитку майбутнього покоління нашої України.

Москавлюк Олеся



 

Скала-Подільські діти на з'їзді Марійських дружин у Зарваниці https://buchacheparchy.org.ua/ Super User