Ієрейські свячення в Бучачі

В неділю 12 червня 2016 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Правлячий Архиєрей Бучацької Єпархії УГКЦ із пастирським візитом відвідав Прокатедральний собор Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Бучач.

Перед храмом Архиєрея зустрічала парафіяльна молодь і адміністратор та декан Бучацький о. Зеновій Войтюк, який запросив Владику Димитрія очолити Архиєрейську Божественну Літургію у співслужінні: о. Володимира Гнилиці - сотрудника та о. Петра Жука - ректора Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, який від празника Зіслання Святого Духа провадив реколекції для парафіяльної спільноти.

В часі проповіді Владика звернувся до вірних із повчанням: «…Бог є присутній всюди і все наповняє окрім людського серця, але звісно якщо людина Його не приймає, а відкидає. Господь не посилає пророків, щоб спасти людину, а приходить Сам у вигляді людини, щоб нас спасти. Ісус дав своє Слово у Євангелії, щоб ми цим Словом жили і через Нього спаслися…».

Під час Архиєрейської Божественної Літургії Правлячий Архиєрей уділив ієрейські свячення дияконові Степанові Конаровському – випускнику Івано-Франківської Духовної Семінарії.

Після Божественної Літургії Владика Димитрій з нагоди проголошеного Папою Франциском Року Божого милосердя нагородив подячними грамотами волонтерів громадської організації «Волонтери Буччини», за їхню жертовну працю, а нововисвячений о. Степан Конаровський у свою чергу подякував Преосвященному Владиці за отримані ієрейські свячення.

Прес-служба Бучацької Єпархії УГКЦ

Ієрейські свячення в Бучачі https://buchacheparchy.org.ua/ Super User