Нічні чування з нагоди Дня молоді

Милосердя — воістину велика річ, це дар Господа, котрий, якщо його правильно використати, уподоблює нас самому Богу, наскільке це взагалі можливо… (св. Іван Золотоустий)

У суботу, 23 квітня, в соборі Верх. Апп. Петра і Павла відбулися молодіжні нічні чування з нагоди Дня молоді в УГКЦ, які організувала парафіяльна юнацька спільнота “Дар”. Чування розпочалися з передсвяткової вечірні, після якої слухали конференцію про милосердя Боже, яку провів о. Андрій Лемчук. Мали змогу почути про вчинки любові Христа, які іноді цілком суперечать логіці людського мислення.

Після науки відбувся квест. Команди, виконуючи завдання, демонстрували свою кмітливість на шляху до “скарбу”, яким виявилося велике серце, сповнене любові, яке кожен відкрив для ближнього. А переможці ще й мали можливість проявити своє милосердя, поділившись ласощами з іншими учасниками.

Продовжили обговоренням в групках. Ділилися думками та враженнями від почутого під час конференції. Також молилися на вервиці за мир в Україні з нашим духівником, о. Романом Гарасимів. Опісля, учасники спільноти показали пантоміму “Кругообіг добра”, в якій життєвими прикладами відобразили відому істину, що добро завжди повертається.

Чування завершилися чаюванням та переглядом фільму “Плата вперед”, який спонукає нас вірити, що нашими добрими вчинками ми спроможні змінити світ.

Натхненна на нові звершення молодь вирушила до своїх домівок із серцем відкритим для ближніх. Дякуємо Богові за нагоду черговий раз пізнати його всеохоплюючу любов, а всім присутнім на чуваннях за можливість разом роздумувати над темою милосердя. Зустрінемося наступного разу!

Більше фото тут

Нічні чування з нагоди Дня молоді https://buchacheparchy.org.ua/ Super User