Аніматори готуються до IV з’їзду Молоді Єпархії

16 квітня 2016 р. Б. відбувся передостанній збір аніматорів Бучацької Єпархії УГКЦ перед IV з’їздом молоді єпархії. Молодь зустрілась для того, щоб вирішити всі організаційні питання. Кожному було визначено завдання та обов’язки. Тепер усі мають задачі, які зобов’язані підготувати до наступної зустрічі, яка відбудеться 9 травня. Учасники дружньо обговорювали всі нюанси та мали змогу весело провести час.

До смачного обіду, який приготували сестри-монахині, учасники вишколу вже спланували половину розпорядку з’їзду молоді. За трапезою усі спілкувались, адже аніматори – це одна єдина родина. Смачно пообідавши, вирушили знову працювати. Завершили остаточний розпорядок, який оголосимо згодом, де є впроваджено нові ексклюзивні рішення, яких не було на попередніх з’їздах молоді – ви будете приємно здивовані…

Тепер усі аніматори чекають свого так званого “екзамену”, яким і буде з’їзд молоді.

Ми чекаємо саме на Вас 21 травня при Катедральному соборі Верх. Апп. Петра і Павла, м. Чорткова. Реєстрація розпочнеться о 9:30 год. та буде тривати лише годину. Дорога молоде не втрать шанс провести свій час неймовірно.

Також пригадуємо, усім аніматорам, яких не було на вишколі, остання зустріч відбудеться 9 травня об 11:00 год. в Катедральному Соборі Верх. Апп. Петра і Павла.

Божена Обліжок
Прес-секретар спільноти аніматорів Бучацької Єпархії УГКЦ

Аніматори готуються до IV з’їзду молоді єпархії https://buchacheparchy.org.ua/ Super User