Екологічні ініціативи на теренах Бучацької єпархії

6 квітня 2016 р. Б. в селі Гермаківка Мельнице-Подільського деканату Бучацької єпархії УГКЦ в рамках Великопосної екологічної ініціативи «Екологічне навернення для порятунку створіння» з ініціативи референта Бюро з питань екології Бучацької єпархії о. Михайла Деревенчука та за співпраці о. Любомира Рославського, а також завдяки місцевим парафіянам було висаджено парафіяльний сад.

Декілька десятків саджанців дерев та кущів садили представники сільської громади спільно з отцями. Після роботи всі волонтери, які допомагали при висадці саду були запрошені на спільне частування у резиденцію.

Екологічні ініціативи на теренах Бучацької єпархії

8 квітня у м. Бучач в храмі Верх. Ап. Петра і Павла на запрошення о. Ігоря Атаманюка було відслужено Екологічну Хресну дорогу, на якій усі присутні мали можливість окрім роздумів про страждання Господа Нашого Ісуса Христа розважати також про гріхи проти Божого створіння – природи і про біль, який завдаємо Спасителю через ці екологічні гріхи.

10 квітня парафіянам собору Петра і Павла, у м. Чортків, була представлена Великопосна екологічна ініціатива 2016 «Екологічне навернення для порятунку створіння», о. Михайло звернув увагу присутніх не тільки на безмежне милосердя небесного Отця, але й життєво-необхідний обов’язок кожного християнина проявляти особисте милосердне ставлення одні до одних та до створеного Богом світу.

На завершення усі бажаючі отримали буклети, з яких можна більш детально дізнатися про Великопосну екологічну ініціативу.

 

Екологічні ініціативи на теренах Бучацької єпархії https://buchacheparchy.org.ua/ Super User