Великопосні реколекції біля мощей Св. Івана Хрестителя

З Божої волі на парафії Св. Миколая с. Велеснів та Різдва Пр. Богородиці с. Залісся Монастириського деканату з 1 по 3 квітня проходили великопосні реколекції. Духовну віднову, на запрошення о. Назарія Бедрія, проводив ігумен Улашківського монастиря преп. о. Власій Фуц, ЧСВВ.

 З великою радістю діти, молодь та парафіяни зустріли хлібом і сіллю о. Власія, який привіз нам мощі та чудотворну ікону Св. Івана Хрестителя. На протязі реколекцій велика кількість парафіян та гостей приступило до Св. Таїнств. Науки про покаяння, навернення, велич і святість посту, які линули з уст отця залишать великий духовний зріст у душах і серцях наших парафіян. А в суботу сім священиків уділило вірним Св. Тайну Єлеопомазання (Соборування).

Радо діти та молодь парафії відповідали на запитання отця-реколектанта під час зустрічі з ними. Отець щиро запросив нас на прощу та проведення канікул з Богом до Улашківського монастиря.

Сонячного недільного ранку з трепетом сердець вірні поспішали на Св. Літургію, щоб помолитись та подякувати отцю Власію за щирість, відкритість, велику любов та благословення. Того дня 250 парафіян приступило до Св. Причастя, дякуючи Богові та Св.Івану Хрестителю.

Нехай Господь винагородить о. Власія за Його труди, а ми обіцяємо свої молитви за отця та за добрі покликання до Чину Святого Василія Великого.

З вдячністю Оля Бедрій, с.Велеснів.

Великопосні реколекції біля мощей Св. Івана Хрестителя https://buchacheparchy.org.ua/ Super User