Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий...

Такими словами лунала молитва Хресної театралізованої дороги у храмі Св. Миколая с. Велеснів Монастириського деканату, яку під керівництвом катехита п. Галини Срібної та вчителя музики п. Марії Куклін підготували учні місцевої школи. Стацїю за стацією діти співстраждали з Спасителем, уміло і чітко виконуючи поставлені ролі Марії, Марії Магдалини, Пилата, Симеона Киринейського, Вероніки, плачучих жінок, Йосифа Ариматейського та інших.

Багато парафіян прийшло до храму, щоб помолитися за мир в Україні, бо саме в такому наміренні, а також і в інших проханнях вірні зверталися до Страждаючого Ісуса просячи кріпості і витривалості до кінця.

Після Хресної дороги о. Назарій Бедрій подякував усім дітям, парафіянам, учасникам цього великопосного дійства, закликавши завжди уповати на Боже милосердя і ніколи на боятися, за прикладом Христа, взяти свій хрест і нести на свою Голгофу.

Закінчився молитовний вечір благословенням отця та молитвою за Україну і всі, хто духовно наситився неоціненним даром Божої Благодаті, понесли до своїх домівок умиротворення, любов та спокій.

Оля Бедрій
с. Велеснів

Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий... https://buchacheparchy.org.ua/ Super User