В Копичинецькій виправній колонії №112 провели низку заходів екологічного характеру

19-20 березня 2016 року Божого у Копичинецькій виправній колонії №112 з ініціативи о. Михайла Деревенчука, референта Бюро УГКЦ з питань екології Бучацької єпархії, у співпраці з о. Віталієм Федківим та дияконом Володимиром Равлюком, які служать у даному закладі, була проведена низка заходів екологічного характеру.

Розпочалась зустріч з конференції де було представлено діяльність церковної екологічної інституції, підчас чого о. Михайло провів екологічну науку, розповідаючи про те що навіть в цих стінах є місце для Божого милосердя, яке проявляється у нашому ставленні до себе та своїх ближніх. Тому кожен християнин повинен стати тими «руками», якими Господь зможе доторкнутися усіх, включно з Божим створінням, даючи відчути свою опіку і милосердя.

Основну увагу присутніх було звернуто на потребу призадуми над своїм способом життя та екологією наших душ. Для цього усі присутні переглянули два тематичні фільми «Правда про куріння» та «Правда про алкоголь» з повчальним змістом щодо бережного ставлення до себе та навколишніх.

В Копичинецькій виправній колонії №112 провели низку заходів екологічного характеру

Наступного дня підчас Божественної Літургії усі присутні мали можливість задуматися над впливом Творця на наше життя.

Також на згадку про цю зустріч в’язням були подаровані екологічні календарі на 2016 рік та брошурки про великопосну екологічну ініціативу Бюро УГКЦ з питань екології під назвою: «Екологічне навернення для порятунку створіння».

В Копичинецькій виправній колонії №112 провели низку заходів екологічного характеру https://buchacheparchy.org.ua/ Super User