«Foro interno»

В період з 29 лютого по 4 березня 2016 р. Б. семінаристи Бучацької єпархії Української Греко-Католицької Церкви: бр. Ігор Ільницький, бр. Андрій Яцишин, бр. Тарас Винник та бр. Андрій Шестак взяли участь у щорічному курсі «Foro interno».

Семінаристи, які є студентами Папських Університетів Ватикану, успішно пройшли спеціальний курс для вишколу сповідників та тих, які готуються стати служителями Святої Тайни Сповіді. Вищезазначений захід організовує Апостольська Пенітенціарія. Дана інституція Католицької Церкви є одним із трьох церковних трибуналів Римської Курії, до юрисдикції якої належить розгляд справ щодо сакраментальних перешкод, диспензи від яких є зарезервовані за Апостольською Столицею.

Учасники цієї програми, отримали відповідні сертифікати, що засвідчують участь у ній. Особливим моментом цього курсу була індивідуальна зустріч 4 березня з Святійшим Отцем. Учасники курсу мали чудову нагоду аудієнції зі Папою Фанциском, прохаючи Його Святість про молитву за мир і спокій в Україні.

Учасники вишколу

«Foro interno» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User