В неділю, 31 січня відбулася чергова зустріч спільноти "Подружні зустрічі". Зустріч була черговою, та не зовсім звичайною і проходила в Єпархіальному управлінні за участю Правлячого Архієрея - Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ, лідерів руху в Україні: Зиновія і Віри Кузимкових, членів національної ради правління: Богдана та Олі Чайківських, членів та аніматорів тернопільської спільноти.

Для нас, чорківчан, був приємним сюрпризом візит тернополян та львів’ян. Розпочалася зустріч традиційною в різдвяний час колядою, але нетрадиційною за репертуаром. Наші гості співали гарні стародавні колядки, яких ми й не чули. Потім ми прослухали цікаву і змістовну презентацію на тему "Діалог в подружжі", яку підготувала та провела Тетяна Андрухів. В обговоренні цієї теми та в дискусії активно брали участь всі присутні. Було дуже цікаво слухати думки та роздуми членів спільноти різних вікових категорій, від молоді до людей з великим сімейним та життєвим досвідом. На зустрічі лідери руху в Україні Зиновій та Віра вручили чортківським аніматорам посвідчення про членство в спільноті "Подружні зустрічі". Продовжили спілкування та коляду ми за обідом із Владикою.

На десерт у нас був смачнючий торт, який власноруч спекла та оформила символами спільноти Оля Чайківська. Вже зазвичай, довго не могли розійтися та розпрощатися. Це був чудовий час у теплій атмосфері, за який ми вдячні Владиці Дмитру та о. Івану Микитюку за організацію та змістовну конференцію, а також всім гостям, які в будень створили для нас таке велике свято.

Світлана Власюк

"Діалог в подружжі", - тема зустрічі спільноти подружь https://buchacheparchy.org.ua/ Super User