2 та 3 лютого 2016 р. Б. з благословення Єпарха Бучацького - Владики Димитрія (Григорака) відбувся навчально-практичний семінар для священиків Бучацької Єпархії УГКЦ, на тему: "Справжня любов чекає".

В часі семінару о. Віталій Лесняк з Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, член Патріаршої комісії Родини, що навчався у Люблінському Католицькому Університеті та Міжнародному Богословському Інституті в Австрії розповів про Міжнародний Рух "Справжня любов чекає", що спирається на євангельській засаді: "Блаженні чисті серцем, бо вони побачать Бога" (Мт. 5.8).

Які риси сучасної молоді? Що очікують від священика? Способи співпраці з молоддю. Приготування до подружжя та школа відповідальної любові, були основними тезами зустрічі.

Також о. Віталій зустрівся з студентами медичного коледжу та спільнотою Дяківсько-Катехитичної Академії, де у цікавій дискусії разом знаходили відповіді на актуальні питання відносин між юнаком і дівчиною, справжньої любові, покликання дошлюбної чистоти та відповідального батьківства.

Окрім того 4 лютого відбулася духовна зустріч із заступниками директорів шкіл, педагогами-організаторами, методистами, вчителями основ християнської етики, які також були дуже вдячні за відповіді на життєво важливі питання. Особливо були вражені переглядом фільмів про Ніка Вуйчіча, про батька, який з допомогою Божою може все.

"Справжня любов чекає", – тема семінару для священиків Бучацької Єпархії https://buchacheparchy.org.ua/ Super User