Відбулася третя зустріч Вишколу Християнського Аніматора

16 січня 2016 р. Б. відбулась третя зустріч Вишколу Християнського Аніматора. Відпочивши після недовгих зимових канікул, майбутні аніматори з новими силами зібрались для спільної праці та вивчення нових цікавих тем.

Зустріч розпочалась о 11:00 спільною молитвою, пізніше усі, за допомогою гри, мали змогу ознайомитися з темою дня. Зустріч базувалася на основі двох лекції, які провела Анастасія Гій (координатор Вишколу Християнського Аніматора в Бучацькій Єпархії УГКЦ), та дала змогу зрозуміти: «Хто такий лідер та яким він має бути?». Між лекціями учасники мали декілька хвилинок відпочинку, які використали для того, щоб навчитись танцювати нові банси.

Також учасники мали унікальну нагоду доторкнутися до Вишгородської ікони, яку Св. Іван-Павло II на XV Всесвітньому З’їзді Молоді у 2000 році в Кастель-Гандольфо благословив для молоді України. Спільною помолившись молитву Світового Дня Молоді, учасники вишколу приступили до мощей Св. Папи Івана Павла ІІ. Ці реліквії перебуватимуть на території Бучацької Єпархії до 30 січня. (Розпорядок див. тут)

Наступний вишкіл відбуватиметься 13 лютого о 11:00 в приміщення Єпархіального Управління Бучацької Єпархії по вул. Монастирській 1, м. Чорткова.

Божена Обліжок
Прес-секретар Аніматорів Бучацької Єпархії УГКЦ

Відбулася третя зустріч Вишколу Християнського Аніматора https://buchacheparchy.org.ua/ Super User