Відпочинок молодіжної спільноти «Світло Життя»

15 січня молодіжна спільнота «Світло Життя», що при парафії церкви Вознесіння Господнього у м.Чорткові, зі своїм духовним наставником о. Мар‘яном Лемчуком відправилися у передйорданські мандри.

Вирушили в дорогу о 8 ранку, розпочали подорож з спільної молитви. Спершу попрямували в Тернопіль, в ТРЦ «Подоляни». Дорогою не сумували – слухали цікаві розповіді о. Мар‘яна про європейську молодіжну зустріч Taizé у Валенсії. У «Подолянах» поснідавши, кожен знайшов для себе розваги: ковзани, більярд, боулінг, шопінг, мультфільми та фільми у 3D та 8D. Повеселившись, усі поїхали оглянути найбільшу шопку на Західній Україні при парафії Церкви св. ап. Петра, у якій служать брати францисканці. Опісля, ми вирушили до святого місця – Зарваниці. Тут отець Мар‘ян став для нас гідом і провів нам екскурсію по Маріїнському Духовному центру. Перед Чудотворним образом Зарваницької Матері Божої усі вознесли молитви до Богородиці. Також змогли побачити живу шопку.

Прямуючи додому – вечеряли бутербродами, які виявилися надзвичайно смачними. Поївши, ми прославляли новонародженого Ісусика колядками. Усі залишилися задоволеними!

Більше фото тут!

Олеся Вовк
голова спільноти “Світло життя”

Відпочинок молодіжної спільноти «Світло Життя» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User