В Борщеві відбувся турнір по настільному тенісу

8 грудня 2015 р. Б. з ініціативи о. Богдана Боднара – пароха храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Борщева відбувся міжконфесійний християнський турніру по настільному тенісу для шкільної молоді.

Захід розпочався спільною молитвою та повчальним словом о. Богдан: «…ми всі такі різні, але одночасно в цьому наше багатство. Рахую, що на це все є Воля Божа. Своєю відмінністю ми доповнюємо одне одного. А в повноті сила нашої віри, жертовність нашої волі, життя для Бога і ближнього та зростання в ньому. Господь дав нам можливість розвиватися як духовно, так і фізично і тому ми не повинні занедбати жодну з цих сфер нашого буття…».

Даний турнір дав можливість дітям не тільки ближче здружитися, а по християнськи глянути на людську особу, якою б вона не була, незалежно від національності та віровизнання на її гідність та значення для суспільства.

Турнір завершився благословенням о. Богдана, який також побажав учасникам успішно завершити навчальний рік і привітав з наступаючими святами святого Миколая та Різдва Христового.

Особлива подяка за змогу провести турнір директору школи №3 м. Борщева Івану Васильовичу Крохмалюку та вчителю-тренеру Василю Олексійовичу Кирилюку.

Повідомив Володимир Голубець

В Борщеві відбувся турнір по настільному тенісу https://buchacheparchy.org.ua/ Super User