Відбулися реколекції для членів Апостольства Молитви та Матерів в Молитві в Борщівському деканаті

З благословення Правлячого Єпископа Бучацької єпархії Кир Дмитра Григорака, ЧСВВ 28 листопада 2015 р. Б. в церкві Успіння Пречистої Діви Марії м. Борщева відбулися деканальні реколекції для членів Апостольства Молитви та Матерів в Молитві.

Реколекції розпочалися із Божественної Літургії, яку очолив парох о. Богдан Боднар у співслужінні деканального духовенства.

На реколекціях були присутні єпархіальні аніматори п. Ліда та п. Богданна, які з зацікавленням заслухали напрацювання в групах, та внесли свої пропозиції та побажання, які допоможуть покращити працю в спільнотах та оживити парафії.

Також спільнота храму Успіння м. Борщева презентувала звіт про свої щомісячні напрацювання та про поїздки на відпусти до: Зарваниці, Гошова, Крехова, Страдчу, Улашківців…

Особливо актуальним є те, що в парафії Успіння Пречистої Діви Марії м. Борщева в рік Ювілею Митрополита Андрея, перших християнських мучеників в Україні Бориса і Гліба, проводяться біблійні читання в помешканнях родин при чудотворних іконах Улашківської Матері Божої та ікони Умилостивлення.

На закінчення реколекцій, парох храму о. Богдан уділив всім присутнім благословення та всі спільно знесли до Бога молитву «Під твою милість» за мир в Україну.

член Апостольства Молитви
Ярослава Сандуляк

Відбулися реколекції для членів Апостольства Молитви та Матерів в Молитві в Борщівському деканаті https://buchacheparchy.org.ua/ Super User