Пастирські відвідини с. Устя

21 листопада на свято Собору святого архистратига Михаїла й інших безплотних сил Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Правлячий Архієрей Бучацької Єпархії УГКЦ з пастирським візитом відвідав парафію села Устя, Борщівського району, Мельнице-Подільського деканату з нагоди освячення святилища, яке спільними зусиллями з парафіянами оновив отець-парох Юрій Голуб.

У своїй проповіді владика Дмитро зосередив увагу вірних на постаті архистратига Михаїла: “Як архангел Михаїл і всі небесні сили були тими, що виявили свою відданість, єдність і вірність Богові, так і ми маємо іти тою дорогою до святості, незважаючи на труднощі, що повстають перед нами. Бо труднощів і нагоди до гріха, яку підсуває нам диявол є багато, але ми мусимо встояти.” Також архієрей закликав усіх про молитву за мир і спокій у нашій державі і особливо не забувати про тих, які відстоюють честь і гідність нашої Неньки. Вкінці Владика Дмитро подякував пароху о. Юрію і усім, хто прилучився до оновлення святилища.

В свою чергу о. Юрій подякував преосвященному владиці Дмитру, за те що відвідав їхню парафію та за Боже слово, яке засівав у душах парафіян. А особливо раділо його серце за те, що владика уділив святу Тайну Хрещення і Миропомазання для його новонародженої донечки Софії.

диякон Володимир Равлюк
Прес-служба Бучацької Єпархії

Пастирські відвідини с. Устя https://buchacheparchy.org.ua/ Super User