Катехити та вчителі християнської етики Бучацької єпархії стали учасниками семінару «Навернення і духовний супровід особи»

Семінар «Навернення і духовний супровід особи» відбувся в Бучацькій єпархії 13 листопада 2015 р. Б. учасниками стали катехити, вчителі християнської етики та духовенство Бучацької єпархії УГКЦ.

Преосвященний Владика Димитрій (Григорак), єпарх Бучацький, привітав всіх присутніх, заохочуючи до слухання Слова Божого та проживання його щодня.

Також від щирого серця привітала учасників с. Луїза Цюпа ЗССНДМ, заступник голови Патріаршої Катехитичної Комісії та директор КПІ УКУ.

Отець Тарас Барщевський, д-р богослов’я, доцент кафедри богослов’я, заступник директора Катехитично-Педагогічного Інституту УКУ у своїй доповіді: «Поняття навернення у Святому Письмі», вияснюючи поняття навернення у світлі Божого Слова, на прикладах біблійних персонажів зосередив свою увагу на відверненні від гріха та докорінній переміні способу життя особи, яка хоче йти за Христом.

Темою координатора катехитичних програм КПІ УКУ була доповідь на тему: «Духовний супровід наверненого. Вчення та досвід Церкві».

Ірина Расяк, науковий співробітник КПІ УКУ, поділилася з присутніми напрацюваннями на тему: «Від навернення до Хрещення. Літургійний аспект супроводу».

Семінар пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учасники мали змогу не тільки слухати цікаві доповіді, а й дискутувати та отримувати відповіді на необхідні питання, придбати новинки духовної літератури.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Катехити та вчителі християнської етики Бучацької єпархії стали учасниками семінару «Навернення і духовний су https://buchacheparchy.org.ua/ Super User