«Чесноти, які практикував митпрополит Андрей Шептицький потрібно не тільки знати напам’ять, а й практикувати у щоденному житті», - с. Єремія Кузик ЗСПР, голова Катехитичної Комісії Бучацької єпархії

Інтелектуальна гра «Брейн-ринг», присвячена Митрополиту Андрею Шептицькому відбулася в Бучацькій єпархії. Учасниками стали понад 70 дітей з різних парафій.

«Виховною метою цього заходу була не перемога, а саме участь і найбільше пізнання величної постаті нашого митрополита Андрея. Чесноти, які практикував митрополит Шептицький потрібно не тільки знати напам’ять, а й практикувати у щоденному житті, тоді легше пережити і покірно прийняти поразку», - підкреслила голова Катехитичної Комісмії Бучацької єпархії. Проте, на цей раз діти дуже добре підготувалися, хоч і не всі здобули перемогу.

Крім переможців, сильною була команда із с. Дорогичівка парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці Товстенського деканату (парох о. М. Вітовський) та парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці(парох о. Г. Канак та катехит - п. М. Чорній)

Переможцями у молодшій віковій групі стали діти з м. Копиченці (парох о. Р. Корнят та катехит - п. Наталя Васюта) а у старшій віковій групі, діти з с. Пробіжна (парох о. З. Пасічний та катехит - п. А. Верля), які поїдуть представляти Бучацьку єпархію на міжєпархіальному турнірі у м. Львові.

Прес-служба Бучацької Єпархії УГКЦ

 

«Чесноти, які практикував митпрополит Андрей Шептицький потрібно не тільки знати напам’ять, а й практикувати https://buchacheparchy.org.ua/ Super User