СЕМІНАР ОСВІТЯН БОРЩІВСЬКОГО РАЙОНУ - СПІВПРАЦЯ З ЦЕРКВОЮ

У Марійському духовному відпустовому молодіжному центрі с. Зарваниця у співпраці з Церквою освітяни м. Бощова і району спільно провели семінар з заступниками директорів шкіл. Тема семінару: «Школа, сім’я, Церква – в духовному станоленні особистості».
Захід розпочався зі Святої Літургії в Соборі Зарваницької Божої Матері, яку служили о. Микола та о. Богдан з дияконом о. Богданом. Семінар розпочався з молитви, де всі присутні отримали Боже благословення уділене священиками. Доповідачами були: о. Микола Медьох - «Господнє благословення»; п.Анна Зварич (директор колегіуму «Знамення») - «Об’єднавчий фактор формування української нації»; п.Оксана Король (завідувач Борщівським районним методичним кабінетом) - «Духовно-культурна основа формування громадянина- патріота»; о.Богдан Боднар (парох Храму Успіння Причистої Діви Марії м.Борщів) – «Впровадження християнської етики по всіх школах і класах району, – залучення всіх дітей до духовного життя”.

Спільна Хресна Дорога, відвідини ліцею, де навчаються дівчата, - вишкіл якнайкращої посвяти Життя Богу.

І на завершення всі склали подяку у молитві «Під Твою Милість» Матері Божій і попросили Пречистої за Мир Божий в Україні та поміч у духовному вихованні дітей.

А. БОГДАНОВИЧ

 

СЕМІНАР ОСВІТЯН БОРЩІВСЬКОГО РАЙОНУ - СПІВПРАЦЯ З ЦЕРКВОЮ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User