Святкування празника Різдва пресвятої Богородиці в с. Горішня Вигнанка

Храмове свято в с. Горішня Вигнанка 21 вересня 2015 р. Б. зібрало чимало духовенства та вірних для того, щоб вкотре спільно помолитися та роздумати над глибинним змістом свята Різдва Пресвятої Богородиці.

Божественну Літургію очолив о. Андрій Лемчук – синкел у справах духовенства. У проповіді о. Андрій звернув увагу на життя Богородиці, як приклад до наслідування у послусі, любові до ближнього та конкретних вчинках, які дають важливі плоди спасіння.

Особливістю цьогорічного храмового празника було складення тимчасових монаших обітів с. Терезою Васулею ЗСПР. Співсестри вітали с. Терезу з таким важливим кроком у її житті: "Монаші обіти чистоти, убожества і послуху не є ціллю богопосвячених осіб, це тільки дорога, на яку запрошує сам Христос. Ця дорога є чудовою нагодою полюбити Господа і всіх тих, кого Він нам посилає". Сестри - монахині подякували о. Володимиру Логушу та громаді за тепле прийом, а також дирекції і педагогічному колективу місцевої школи за надану можливість с. Терезі викладати християнську етику.

Після молитви та слів подяки відбулося освячення води та окроплення вірних.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Святкування празника Різдва Пресвятої Богородиці в с. Горішня Вигнанка https://buchacheparchy.org.ua/ Super User