Екологічно-християнський табір молоді Скали-Подільської

21 серпня 2015 року молодь парафії Успення Пресвятої Богородиці смт. Скали-Подільської під проводом о. Василя Германюка побувала на  екологічно-християнському таборі у с.Худиківці. Основна мета такого відпочинку – навчити дітей відпочивати на природі в чистоті, зрозуміти та оцінити навколишню красу, яку дарує нам Творець.

Саме тому, приїхавши на місце відпочинку всі спільно прибрали територію та підготували місце до молитви, де відслужилася Божественна Літургія. Священик пояснив всім присутнім, як готується перша частина літургії – Проскомидія. Сповідь, Причастя, молитва над обривом Дністровського каньйону були незабутніми. Опісля діти покаталися на паромі через усю річку у бік Чернівеччини і назад до Тернопільщини.

Насичена програма відпочинку – прогулянка вздовж р. Дністер, спільне приготування їжі, купання, загоряння, спортивні ігри, банси, розмови про чисте довкілля, інтерактивні ігри про знання катехизму, ватра, спільні молитви – залишила у кожному дитячому серці зернятко доброти, яке надіємось, згодом проросте і дасть свій плід у творенні нової європейської держави.

Москавлюк Олеся – аніматор парафії

Більше фото тут

Екологічно-християнський табір молоді Скали-Подільської https://buchacheparchy.org.ua/ Super User