Веселі канікули з Богом

З 31 липня по 2 серпня 2015 року при парафії Пресвятої Тройці села Солоне, Заліщицького району відбувся дитячий духовно-відпочинковий табір «Веселі канікули з Богом». У ньому  взяли участь понад 30 дітей, віком від 6-ти до 14-ти років. Організували табір семінарист 2-го курсу Івано-Франківської Духовної Семінарії свщм. Йосафата Роман Дубина, а також аніматори із селища Товсте.

Розклад табору був насичений, весь день діти активно і корисно проводили час. Катехизація перепліталася з бансами (танцями), веселими іграми, майстер-класами, християнськими піснями. Найголовнішим було те, що маленькі учасники «Веселих канікул з Богом» брали участь у молебні до Серця Христового та слухали науки брата Романа. Вони стосувались двох головних заповідей Любові.

Кожна дитина отримала багато позитивних вражень та змогла побути разом з Богом, який промовляє до її серця.

Веселі канікули з Богом

«Працювалось дуже легко і просто, цьому сприяла чудова атмосфера, яку створювали діти своїм щирим сміхом, цікавими запитаннями, голосним співом і жвавими танцями. Таких слухняних і розумних дітей хотілося радувати і навчати» – ділиться  враженнями аніматор Наталя Циган.

З Божою допомогою табір минув весело і на одному диханні. Ті, хто його відвідали,  могли відчути на собі Божу благодать. Аніматори та діти ще раз переконалися, що все, що робиться з молитвою виходить вдало та цікаво. Складаємо щиру подяку о. Борису Стасюку,  брату Роману, аніматорам та усім учасникам, які долучились до організації та проведення «Веселих канікул з Богом».

Світлана Дутчак

Веселі канікули з Богом https://buchacheparchy.org.ua/ Super User