Молодіжний фестиваль “Вітер На-Дії” – це всеукраїнський з’їзд Вільних, Ініціативних,Творчих, Енергійних, Радісних молодих людей, які вчинками любові запалюють серця інших надією! Це зустріч, яка впродовж 4-х днів – від 23 до 26 липня 2015 року – збере українську молодь у Львові. Також ми очікуємо гостей з Польщі та Словаччини!

23-24 липня, у четвер та п’ятницю, події фестивалю відбуватимуться у парафіях, в центральній частині Львова та на Хуторівці: це зустрічі-знайомства, екскурсії, флеш-моб, квести, майстерні (фото, відео, музика, театр) та духовно-музична програма.

Ключовий день – субота, 25 липня. На відкритому просторі Українського Католицького Університету та Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 35а) розташується наметове містечко, сцена, майстерні та спортивні локації. Активно працюватимуть Відкритий університет, мотузковий парк, дитячий майданчик (тому чекаємо також на батьків з дітками!). Крім того, на молодь чекатимуть лідерські тренінги, презентації проектів, фестиваль театрів та концерт сучасної християнської музики. Найвитриваліші почнуть новий день музичним марафоном, який триватиме до глибокої ночі. У неділю, 26 липня, “Вітер На-Дії” завершиться Літургією та спільною молитвою за Україну.

Реєстрація – натисни тут. Хочеш стати волонтером – тобі сюди! Детальна програма розміщена ось де.

Вартість – ось тут. Контакти – шукай тут. А минулого року все відбувалося так…

Джерело: Дивен-Світ

Запрошення на Фестиваль “Вітер На-Дії” https://buchacheparchy.org.ua/ Super User