Правлячий Архиєрей Бучацької єпархії УГКЦ  Димитрій (Григорак), ЧСВВ, освятив новопоставлений престіл в церкві прп. Параскеви Тарновської с.Верхняківці, Борщівського деканату.

 На урочистій св.Літургії з владикою співслужили священики цього ж деканату. Напрочуд видалася гарна погода, тому на святі було багато людей з навколишніх сіл: с.Пищатинці, Глибочка, Стрілківці, православна громада с.Верхняківці і вірні м.Борщова.

 Владика звернувся до вірних з повчальним словом, наголошуючи яку важливу місію у храмі виконує престіл. » Саме на ньому відбувається безкровна жертва Христа, який помер за кожного із нас. Його любов скликає нас кожного разу, коли тут у храмі служиться Свята Літургія»,- повчав єпарх Бучацький.

Адміністратор парафії  о.Михайло Манькут і вірні храму прп.Параскеви Тарнавської, щиро вдячні Владиці,священикам і всім людям доброї волі за щиру молитву і добре слово!

«Його Любов скликає нас на Святу Літургію»,- єпарх Бучацький Вдадика Димитрій (Григорак) https://buchacheparchy.org.ua/ Super User