Сьогодні, 2 липня на парафії церкви Вознесіння Господнього завершився другий день літнього табору “Веселі Канікули з Богом”.

Другий день розпочався зі спільної молитви. Помолившись, розпочався майстер клас. Сьогодні на майстер класі діти виготовляли різнобарвні браслети зі стрічок. Після уроку рукоділля, трішки потанцювали, погралися, порухалися та поспівали. 
Коли вже вдосталь натанцювалися і поспівали, усі вирушили на Святу Літургію. Оскільки, щоб бути слухняними та уважними під час Служби Божої потрібно витратити надзвичайно багато своїх сил, учасники наввипередки бігли на смачний обід щоб “підзарядитися” перед веселощами, катехизацією зі співами та бансами. 
Поївши, ми вирушили краще пізнавати Андрея Шептицького із мультфільмами. Діти вже добре розуміють що це за особистіть митрополит Андрей Шептицький, і все це завдяки мультфільмам та цікавим конференціям. 
Також організатори підготували “Велику гру” - естафету для учасників. Завдання були дивовижно цікавими. В першому турі потрібно було пробігти певну відстань із тенісним м’ячиком на ложці, але був вітер тому м’ячик довелося замінити на маленьку баночку з використаною гуашшю. В другому турі 4 команди малювали портрети своїх аніматорів. Тут діти змогли проявити свої таланти, а також подяку та любов до своїх аніматорів. У третьому турі команди пробивали кульки за допомогою голочок дартс. У кожній кольці було завдання (заспівати пісню, намалювати малюнок та інші), яке повинна була виконати уся команда. Усі чудово справилися із “Великою грою” та в нагороду кожен отримав смачну цукерку на паличці. 
Протягом двох днів аніматори вивчили із дітьми приблизно 5 українських бансів, та дітям більше за все сподобався банс “Зозулька”. Не зважаючи на втому, аніматори хотіли задовольнити усіх учасників та повторювали один банс багато раз. 
Також, весь табір привітав сьогодні молодят Дмитра та Марію, які вступили у шлюб. В подарунок діти та молодь затанцювали молодій парі банс “Сонце нам сяє!”. Проголодавшись, всі швиденько побігли на перекуску. Подякувавши нашим поварам дітлахи розійшлись по домівках, з нетерпінням чекаючи на третій день табору.
Запрошуємо на табір! Ще не пізно долучитися до нас! Чекаємо на Вас!

 

Олеся Вовк

 

Веселі канікули з Богом при парохії Вознесіння Господнього, м. Чортків https://buchacheparchy.org.ua/ Super User