Про використання інтерактивних методів під час літніх таборів,уроків християнської етики та катехизації  для вчителів християнської етики, катехитів та студентів ЧДКА ім.свщм Г.Хомишина у  Бучацькій єпархії  розповідали викладачі  УКУ :  д-р Назар Дуда, керівник програми КП УКУ і викладач кафедри соціальної педагогіки  та Андрій Зіброда,викладач кафедри психології. Цьогоріч  всі катехитичні  табори присвячені одній темі: «Цінності митрополита Андрея Шептицького».

Почесною гостею семінару була с.Луїза Цюпа, ЗССНДМ, голова Патріаршої Катехитичної Комісії, яка завжди своєю присутністю оживляє катехитичне служіння в Церкві.У привітальному слові о.В.Заболотний радо вітав гостей, викладачів та учасників семінару .Отець наголосив,що сестра Луїза була і є завжди матір’ю катехизації у нашій Церкві, а також зосередив увагу на важливості пізнання  особи Митрополита Андрея   у нелегкий для України час..

Слід зауважити ,що розпочався семінар читанням Слова Божого, а саме уривку, де Мойсей виводить народ з єгипетської неволі. Коротка призадума , яку провела с.Луїза, ввела присутніх у глибинну суть місії і післанництва Мирополита для нас , сучасних українців.

Пізніше, учасники семінару поділилися на дві групи і з зацікавленням , відразу практично,  разом із викладачами брали участь в  інтерактивних методах, щоб потім здобутий досвід передати дітям.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Досвід інтерактивних методів катехизації у Бучацькій єпархії УГКЦ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User