З 1 березня по 30 квітня 2015 року в рамках проекту «Ми - українці» проходить конкурс між будинками сімейного типу і прийомними сім’ями «Патріотична весна» на найбільш оригінальне виконання Гімну України. Серед учасників цього конкурсу є діти з Родинного дому Згромадження сестер Пресвятої родини, що у Бібрці на Львівщині.

Беручи участь у цьому конкурсі вихованці Родинного дому з Бібрки не лише показують свою працю і любов до «українського», а й мають можливість, ставши переможцями, отримати грошовий приз, який стане фінансовою підтримкою їхньої спільноти.

Щоб переглянути і проголосувати за дітей з Родинного дому Згромадження сестер Пресвятої родини потрібно зареєструватися на сайті http://web.38.ua/index.php?ya=video&iw=76&sr=..  (реєстрація безкоштовна і вам на телефон прийде код за яким ви будете зареєстровані і потім потрібно зайти на посилання у лівому кутку КОНКУРСИ, а далі знайти конкурс ПАТРІОТИЧНА ВЕСНА, а вже там переглянути відео дітей з м. Бібрка).

Таку соціальну працю монахині розпочали у 2007 році та на даний час опікуються дев’ятьма дітьми шкільного віку. Виховуючи дітей у християнських чеснотах, сестри стараються, щоб їхні вихованці розпізнали і розвинули в собі особисті таланти через участь в культурно-просвітницьких заходах, навчання в Музичній школі та участь у вокально-хореографічному ансамблі «Викрутасики», і танцювальному колективі «Галичина».

 

За матеріалами: Прес-служби Стрийської єпархії

Діти з Родинного дому м. Бібрка беруть участь в конкурсі «Патріотична Весна» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User