Великдень – це найбільше християнське свято. У цей день, воскрес Господь Наш Ісус Христос після того, як його було розіп’ято на хресті. Це чудо символізує звільнення від гріхів. Саме у Великодній час хочеться подарувати якнайбільше радості та щастя людям, які потребують допомоги. Найкраща можливість зробити добро великій кількості людей – благодійність.

Цей шанс і використали парафіяни церкви Непорочного зачаття Діви Марії. У Вербну неділю, а саме 5 квітня у м. Чортків біля церкви відбувся благодійний Великодній ярмарок. Товари, які були виставлені на продаж, виготовлені дітьми. 

Організаторами ярмарку стала молодіжна християнська організація – Українська молодь-Христові. Всі зібрані гроші підуть на розвиток дітей та молоді у нашому місті. Напевно всі чортківчани вже знають – щосезонно проводяться християнські табори. Проте, є діти, які не мають можливості поїхати на такий табір через брак грошей. Кошти, які були зібрані на ярмарку також підуть на те, щоб оплатити поїздку малозабезпечених дітей.

Бажаючих подарувати трохи щастя наймолодшим, знайшлось чимало. За підрахунками, на ярмарку були присутні більше 300 людей. Всі вони з радістю купували сувеніри та їжу. Кожному хотілося зробити свій внесок у добре діло. Хочемо висловити велику подяку всім, хто взяв участь у цій благодійній акції. Завдяки вам, не одна дитина отримає можливість провести більше часу з Богом.

 

Парафіянка церкви Непорочного зачаття Діви Марії

 

Саме у Великодній час хочеться подарувати якнайбільше радості та щастя людям, які потребують допомоги https://buchacheparchy.org.ua/ Super User