24 лютого 2015 р.Б працівники пологового відділення Чортківської ЦКРЛ зібралися разом, щоб відсвяткувати річницю відкриття каплички в даному закладі. 

Подячний молебень з цієї нагоди очолив отець-декан Андрій Мельник. У спільній молитві взяли, також участь священики бучацької єпархії УГКЦ працівники пологового відділення та гості свята.

Отець Андрій, наголосив на важливості Божої присутності в цьому закладі. Побажав всім мудрості, здоров’я, професіоналізму, переоцінки духовних цінностей в часі великого посту. Попросив всіх завжди стояти на засадах збереження людського життя самого більшого Божого дару відвернення загибелі ненароджених дітей. Зі словами подяки священикам за спільну молитву та працю виступила лікар акушер гінеколог Мележик Л.В: «За цей рік ми часто приходили до цього благодатного місця з вірою у Божу підтримку, Божу мудрість і силу. Просили про зцілення для жінок та їх дітей. Бог завжди вислуховував. Ми завжди відчували його присутність» Подяку склали, також о. Павлу Вандяку (капелану лікарні) за його жертовність та Боже слово, яке звучало в цьому закладі щовівторка.

Свято завершилося спільною молитвою всіх присутніх за нашу вітчизну, за мир і спокій на Україні.

 

Для прес-служби Бучацької єпархії УГКЦ

повідомила Мележик Л.В.

 

Спільна молитва працівників полового будинку м. Чорткова https://buchacheparchy.org.ua/ Super User