26 лютого 2015 р.Б. у стінах єпархіального управління Бучацької єпархії УГКЦ, відбулася конфренція, організована комісією у справах освіти на тему: "Христос - Наша Пасха".

Більше як 70 осіб взяли участь у цій конференції, яка була спрямована на вчителів християнської етики. Зустріч розпочалася із молитви за Україну та єпископоського благословення Владики Дмитра (Григорака). Конференцію висвітлювали 5 доповідачів: о. д-р Василь Погорецький - про віру у Пресвяту Тройцю; о. д-р Мирослав Думич - Божественна Літургія, як найвища молитва Церкви; о. д-р Олег Шумелда - про особисту молитву християн; о. Андрій Юськів - про сучасні виклики духовного життя; о. Павло Вандяк - про християнське подружжя та захист життя. Також, після завершення перерви, о. Володимир Заболотний - протосинкел Бучацької єпархії УГКЦ, поділився із присутніми досвідом акції "Одна дитина - одна цукерка". Тобто, як одна цукерка, яку дитина пожертвувала для воїнів в АТО, можуть насправді змінити Україну, через поширення любові.

Зустріч завершилася урочистим виконанням молитви "Боже Великий Єдиний" студентами Дяківсько-катехитичної академії ім. Г. Хомишина.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Наша мета-краще пізнавати і глибше втілювати у власне життя і передавати майбутнім поколінням ХРИСТОВУ ВІРУ https://buchacheparchy.org.ua/ Super User