29 січня 2015 р.Б молодіжно - християнська спільнота "Еммануїл" УГКЦ м.Хоростків відсвяткувала свій четвертий день народження.

Наше невеличке святкування розпочалось Святою Літургією, яку очолив голова молодіжної комісії Бучацької Єпархії о.Мар'ян Лемчук у співслужінні о.Петра Панасюка і о.Петра Цвяха. Отець Мар'ян у своєму слові наголосив: "Головним рушієм держави в сьогоднішньому часі є християнська молодь, молодь яка живе з Богом, молодь, яка не боїться бути відважною і сильною духом, молодь, яка сьогодні творить єдиний молодіжний простір у нашій Церкві."

Опісля Спільної молитви отець подякував молоді за те, що вони є у Церкві і подарував ікону Пресвятої Богородиці та духовну літературу. До привітань долучились о.Петро Цвях та духівник спільноти отець Петро Панасюк.Вийшовши із храму молодь поспішила до місцевого Будинку культури де на проекторі показали презентацію спільноти всі присутнім і де відбулось невеличке святкування.Нехай Бог Благословить нашу спільноту і молодь цілої України!


З НАМИ БОГ І З НАМИ УКРАЇНА!
 

Христина Федор

Голова молодіжно - християнської спільноти "Еммануїл" УГКЦ, м. Хоростків

 

День народження спільноти «Емануїл» м. Хоросткова https://buchacheparchy.org.ua/ Super User