17 січня 2014 р.Б найактивніша молодь із парохії Вознесіння Господнього м. Чорткова разом із сотрудником храму – о. Мар’яном Лемчуком, здійснили передйорданські мандри.

Подорож розпочалася о 8:00 виїздом із м. Чорткова, молитвою на вервиці та колядою. Із хорошим настроєм 20 осіб попрямувала у відпустове місте у с. Зарваниця, де молилися Святу Літургію у храмі Пресвятої Євхаристії. Варто відмітити і той факт, що парафіяльна молодь сама співала Літургію у якості хору. Після молитви «прочани» мали можливість подивись на «Живу шопку» та приклонитись перед Чудотворним Образом Матері Божої Зарваницької.

Згодом знову вирішили у мандри вже до м. Тернополя у торговий центр «Подоляни», де о. Мар’ян разом з молоддю мали спільний обід, який розпочинався та завершився молитвою подяки. Після чого молодь мала можливість трохи розважитись чи то на ковзанах, чи то грою у боулінг або більярд. Наступною зупинкою, було також відвідини найбільшого в Україні вертепу при парохії св. Ап. Петра для служать отці-францискани. Опісля із втомленими ногами та приємними враженнями можна було повертатись додому. Завтра зранку ж на Святу Літургію :)

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Передйорданські мандри молоді парохії Вознесіння Господнього https://buchacheparchy.org.ua/ Super User