«Дитячий табір «Веселі канікули з Богом» - це своєрідна духовно - відпочинкова оаза для наших юних парафіян, які незабаром стануть провідниками нашого християнського життя в Україні», -каже о. Мирослав.

29 червня – 9 липня у Катедральному соборі Верховних  Апостолів  Петра і Павла м. Чорткова  відбулися «Веселі канікули з Богом».

Вже з понеділка почався напружений робочий графік. Спочатку банси, сценка, Літургія, а згодом різні гуртки.

Кожного дня був сталий графік, проте у неділю та у свята була скорочена програма: Літургії, а потім школа пісні та банси.

Програма побудована на основі подорожі. Кожного дня діти переміщалися  у іншу країну разом із своїми друзями – трьома головними героями Марком, Роксоляною і Вікою. Всі види діяльності пов'язані між собою і зводяться у одне ціле – тему дня.

Дану  програму вдалося реалізувати завдяки ретельній підготовці по книжці "Перекотибус" - посібнику по проведенні таборів, який випустило селезіянське згромадження св. Івана Боско.

У перший день  діти побували у Англії, у другий – в Італії, і так кожного дня, але ж останього дня діти повернулися на свою рідну землю – Україну; кінцевий висновок, який зробили діти, - «моя земля найкраща».

Організатором даного табору був парох  о. Андрій Лемчук, який також взяв відповідальність за дітей, їх дозвілля та духовний провід.

Духовну підтримку і корисні настанови надавав о. Себастьян, який приїхав до нас із Іспанії, на запрошення о.А.Лемчука. Цей отець не тільки розповідав нам про функціонування таборів на його землі, а й показував,  давав практичні поради.

Проте, ніщо краще не засвідчить працю табору, ніж враження дітей.  Хотіли би поділитися кількома світлинами та враженнями аніматорів та дітей.

«Мені цей табір дуже сподобався, все дуже круто. Я знайшла багато друзів. Враження не передати словами», - пише Наталя, учасниця табору.

«Щодо мене, мені табір подобається! Тут багато веселощів, чудові діти та аніматори. Годують супер!=)», - по-правді смайлик теж намальований.

«Нам сподобалися банси, і звичайно, велика гра», - група «Зозульки».

Надіємося, що за ці 10 днів, діти пізнають і відкриють для себе нового друга, найдобрішого і найвірнішого, - Бога.

Складаємо щиру подяку всім жертводавцям, які будь-яким чином спричинилися до поведення даного табору.

Організатори табору

«Веселі канікули з Богом» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User