Під час перебування копії Туринської плащаниці в катедрі Верховних Апостолів Петра і Павла  кожен день відбувалися певні духовні заходи, які оживляли молитву прочан до плащаниці не тільки м.Чорткова, а й  навколишніх парафій Бучацької єпархії.

В середу всі присутні молилися разом з дітьми катехитичної школи при монастирі ЗСПР імпровізовану  Хресну Дорогу. В четвер  ТУСК «Обнова» разом з парафіяльною молодіжною спільнотою »Дар» провела нічні чування на тему:»Покаяння моєї душі», а також в той день відбувся чин Святої Тайни Єлеопомазання(соборування), у якому взяла участь велика  кількість  парафіян.

В п’ятницю парафіяни  із с. Самолуски молилися разом з парафіянами катедри співану Хресну Дорогу, де розважали про терпіння Ісуса Христа.

В суботу  у парафіяльному   соборчику    на тему:  «Дияконія в роки підпілля»  взяла участь п.Оля Фостик, яка цікаво розповіла про служіння ближньому в роки, коли греко-католицька церква була переслідувана.

В неділю всі молилися панахиду за Небесну Сотню, також кожного дня о 21: 00 год. в катедрі проходила молитва за Україну біля плащаниці.

Туринська плащаниця в катедрі Верховних Апостолів Петра і Павла в м.Чорткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User