Реколекції на тему: «Жива парафія–місце зустрічі з живим Христом»  в с.Бедриківці, с.Дуплиська і  с.Блищанка  проводив о.C.Котик на запрошення  о. Володимира Рачковського, який обслуговує ці парафії. Отець-реколектант разом із парафіянами роздумував над такими темами : «Слово Боже», «Літургія» і «Служіння ближньому або дияконія».

 Реколекції  кожного дня розпочиналися Святою Літургією. Вірні мали чудову нагоду посповідатися,прийняти Пресвяту Тайну Євхаристії,   послухати повчальне слово о. Степана і в кінці  отримати благословення мощами святих мучеників  Йосафата Кунцевича та Йосафата Коциловського.

З дітьми  на парафіях проводили час місіонери:  Мар’яна і Віталій. В них була своя навчально-розважальна програма. Діти слухали розповіді про 10 заповідей Божих, дружбу, Божу любов, гріх, спасіння в Ісусі Христі, вивчали нові танці з рухами, грали різноманітні ігри, проводили вікторини, розгадували загадки, отримували подарунки, дивилися мультики, робили аплікації і малювали. А ще молилися і фотографувалися. Був також стіл зі смачною їжею, про яку потурбувалися парафіяни храму.

Всі учасники реколекцій, від малого до найстаршого, були задоволені такими зустрічами, адже це був не тільки шанс дізнатися щось нове, а й можливість в радості провести час з Богом.

Дяк-регент Степан Калакайло

«Жива парафія — місце зустрічі з живим Христом» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User