Папа Франциск запросив молодь на зустріч у Панамі в 2019 році

Наступний Всесвітній День Молоді відбудеться у Панамі. Про це повідомив Папа Франциск, наприкінці Святої Меси з нагоди закриття ХХХІ СДМ у Кракові.

Ми всі великі в Божих очах. Проповідь Папи на Святій Месі з нагоди СДМ

«Дорога молоде, ви прибули до Кракова, щоб зустрітись з Ісусом. І власне, сьогодні Євангеліє розповідає нам про зустріч Ісуса з одним чоловіком, Закхеєм з Єрихону (див. Лк. 19, 1-10)», – цими словами Папа Франциск розпочав свою проповідь під час Святої Меси з нагоди закриття Всесвітнього Дня Молоді у Кракові, додаючи, що Христос не обмежився лише до проповідування у тому місті чи до привітання когось, але бажає перейти це місто, іншими словами, прагне наблизитись до життя кожної людини, пройти нашим шляхом аж до кінця, щоб таким чином Його і наше життя направду зустрілись.

Папа до молоді: Ми прийшли у світ, що його змінювати!

«Ми не прийшли у світ, щоб вести вегетативний спосіб життя, провівши його на дивані, але щоб залишити в світі слід», навчаючи великих цього світу «будувати мости братерства». Таке послання для молоді залишив Папа Франциск під час однієї з центральних подій СДМ – молитовного чування, яке ввечері у суботу, 30 липня 2016 р., зібрало, згідно з даними організаторів, на «Полі Милосердя» поблизу Кракова один мільйон шістсот тисяч юнаків і дівчат.

Папа: священики та богопосвячені особи покликані ділами милосердя продовжити писання Євангелії

«Євангельський уривок, який ми щойно чули (див. Ів. 20, 19-31), розповідає нам про одне місце, про одного учня і про одну книгу», – цими словами розпочав свою проповідь Вселенський Архиєрей Франциск під час Святої Меси із священиками, богопосвяченими особами та семінаристами у суботу, 30 липня 2016 р., у місті Кракові.

Папа Франциск до Уляни Журавчик: Я з вами! Я, насправді, з вами і вас підтримую!

Уляна Журавчик з України, волонтер, що очолює секцію перекладів на українську мову, була за обіднім столом з Папою Франциском. Святіший Отець дотримався ще однієї традиції Всесвітніх Днів Молоді – прийняв на обід 12 молодих людей – по двоє з різних континентів світу та двоє з країни-господаря, тобто з Польщі. Цей обід відбувся у суботу 30 липня 2016 р., після Святої Меси, яку Святіший Отець відслужив зі священиками, богопосвяченими особами та семінаристами.

Глава УГКЦ до української молоді в Кракові: «Безнадійність – велика неправда про Бога»

Найперше дозвольте мені усіх вас сердечно привітати в Кракові під час Світових днів молоді. Дякую, що ви є тут, бо ви потрудилися сюди приїхати і взяти участь в цій події. Особливо прагну подякувати вам за те, що ви тут є обличчям України.