В суботу 31 травня в Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла відбулися збори членів Апостольства молитви Бучацької Єпархії. Розпочалося це зібрання з Божественної Літургії, яку відслужив Апостольський Адміністратор о. Дмитро Григорак, ЧСВВ у співслужінні з о. мітр. Іваном Сеньковим та о Йосифом Холод, ЧСВВ з Червонограду. У своїй змістовній проповіді о. Дмитро зробив особливий наголос на важливості молитви, яка є нашою зброєю та захистом від гріха. А також закликав усіх членів Апостольства молитви до ревності у своїх молитвах, маючи велику місію, бути Апостолами – проповідниками молитви, молитися за інших людей, за Церкву, за нашу державу, своїм власним прикладом потягати інших до молитви.

 

Після Літургії відбулися самі збори на яких були також присутні о. Григорій Канак та о. Роман Шелепко, ЧСВВ. Кожен з отців мав коротеньку доповідь в якій старався звернути увагу на велику важливість молитви в нашому житті. Було згадано про багатьох священиків – мужів молитви, які в важкі часи підпілля створювали Апостольства молитви та допомагали їм функціювати.

Після коротеньких доповідей та жвавої дискусії, відкритим голосуванням через піднесення рук, було обрано надревнительку  Бучацької Єпархії п. Ліду, яка керуватиме та координуватиме ревнительок деканатів та парохій в Бучацькій Єпархії.

Єпархіальні збори членів Апостольства Молитви https://buchacheparchy.org.ua/ Super User