«Молитва матері є безвідказна», - Владика Димитрій

4 вересня 2021 р. Б. Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький очолив єпархіальну прощу спільноти «Матері в молитві» до Улашківської Богородиці.

Підчас проповіді єпископ звернувся до присутніх: «Сьогодні у цьому відпустовому місці спільнота «Матері в молитві» чисельно зібралися тут, щоб разом молитися. Ніхто не прийшов у цей світ без матері. Мама дає не тільки фізичне, а й духовне життя. Щоб жити вічно - потрібно мати не тільки життя тіла, а й життя духовне, мати єдність з Христом, який сам є Життям».

Далі владика Димитрій продовжив: «Важливо, щоб люди, які живуть на землі, пізнали що таке є життя. Ви, матері, які пізнали, що таке життя, даєте своїм дітям приклад віри. Це місце є Марійське, де є чудотворна ікона Богородиці. Ми кожен раз тут молимось до тієї, яка дала світові життя. Вона є Матір'ю всіх християн, нехай вона заопікується нашими дітьми».

«Молитва матері є найсильнішою. Є багато богословів, посників, монахів, пустинників, але молитва матері сильніша за їхню. Молитва матері є найщирішою, вона випливає з жертвенної любові і є подібна до любові Божої. Молитва земної мами, яка є підкріплена молитвою Матері Ісуса, є безвідказна. Не ікона робить чуда, а Бог через її заступництво діє у житті людини. Дякую Вам за Ваші молитви і присутність на цій прощі, нехай Господь завжди діє у Вашому житті», - завершив єпископ.

Цього ж дня біля монастиря отців Василіян освятили стелу Ненародженої дитини.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Молитва матері є безвідказна», - Владика Димитрій https://buchacheparchy.org.ua/images/2021/14092103.jpg#joomlaImage://local-images/2021/14092103.jpg?width=1024&height=768 Super User