У Чорткові діти роздумували над Святими Таїнствами

При Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла в м. Чорткові з 9 по 21 серпня 2021 р. Б. тривав дитячий християнський табір.

Упродовж двох тижнів діти роздумували над Святими Таїнствами, а також практично вчилися, як жити двома заповідями любові.

Невід'ємними частинами кожного дня були: Свята Літургія, банси, катехитичні зустрічі, школа пісні, гуртки праці та велика гра.

Кульмінацією табору традиційно став фестиваль, до якого всі учасники та аніматори старанно готувались кожного дня. Кожна групка презентувала власний творчий номер - пісню, танець чи сценку. Гуртки праці також підготувалися до фестивалю, зокрема: театральний, англійської мови, хореографії та малювання.

Свято було багате на емоції та відкрило наскільки талановиті та старанні наші діти. Учасники та аніматори, які встигли здружитися, з сумом прощалися одні з одними до наступного року.

Отці - організатори дякують Богові за можливість єднатися в такий спосіб, а також вдячні всім, хто долучився до організації та проведення табору.

Всі з нетерпінням чекатимуть наступного літа.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

У Чорткові діти роздумували над Святими Таїнствами https://buchacheparchy.org.ua/ Super User