Християнський табір - це завжди прекрасно!

З 9 по 15 серпня 2021 р. Б. о. Петро Панасюк і о. Віталій Федьків провели для дітей - підлітків Бучацької єпархії УГКЦ християнський табір в дитячому оздоровчому закладі «Лісова пісня», що на Борщівщині.

Тиждень відпочинку та духовного розвитку, тиждень без соціальних мереж, стали чудовою нагодою до пізнання Бога, до нових знайомств та незабутніх вражень.

Учасники табору поділилися своїми враженнями: «Християнський табір - це щось із такого теплого та рідного. Це літні вечори та безліч нових друзів. Християнський табір - це завжди прекрасно! Насичена програма і чудова погода, велика водяна гра, квест, банси, спортивні ігри та сієста на обід, свята Літургія та духовні розмови - все це і зближувало нас, усіх таких різних та чудових людей. Ми стали однією сім’єю, яка бачить тебе зранку сонним та сидить з тобою за сніданком. Кожного дня ми по - різному проводили час і дізнавались щось нове одне про одного. Кожен день закінчувався або дискотекою, яка веселила всіх, або фільмом, який заставляв плакати і задуматись. І завжди перед сном були молитва та роздуми».

Нехай ці враження дітей і разом проведений час під проводом духовних отців буде плідним і потягаючим прикладом для інших.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Християнський табір - це завжди прекрасно! https://buchacheparchy.org.ua/ Super User