З‘їзд християнської молоді у м. Хоросткові

7 серпня 2021 р. Б. відбувся з‘їзд християнської молоді у м. Хоросткові.

День зустрічі молодих людей розпочався Святою Літургією.


Отець Роман Гарасимів, Голова Молодіжної Комісії Бучацької Єпархії УГКЦ, під час конференції на тему: «Вихід є» старався донести слухачам наскільки важливо мати особистий зв'язок з Христом, щоб, саме у Ньому, бачити вихід з різних труднощів і проблем у будь- яких життєвих ситуаціях.

Опісля семінаристи-блогери «IZI» проводили науку на тему: «Іти за Ісусом» . Такі духовні роздуми допомагають молоді краще зрозуміти тематику з’їзду та повірити, що в будь- якій ситуації завжди допомагає Ісус.

Ментор Ірина Бек, із Українського Католицького Університету, ділилася з учасниками З'їзду про лідерство та навики, які потрібні, щоб бути успішним та активним в житті, щоб розуміти, що вихід завжди є!

Священики, які організовували дійство, поділилися своїми думками: «Для нас це був перший досвід в організації такого масштабного заходу. Було складно і моментами здавалося, що ми не впораємось, але, не зважаючи на всі труднощі, з Божою допомогою, ми впоралися. З'їзд об‘єднав багато молоді разом у Христі. Сподіваємось, що кожен, хто його відвідав, взяв щось для себе».

Молодь, в перервах між розмовами про важливе, розважалась танцями.

Неперевершені ведучі, які вправно провадили наш день, Наталя Березюк та Василь Пиріг, робили все для того, щоб свято було веселим і цікавим.

Смачний обід, праця в групах , молитва, танці, пісні, спільні фотографії та чудово проведений час у компанії веселих та творчих особистостей є заохоченням на наступний рік знову зустрітися.

Самі учасники з'їзду теж залишилися під враженнями: «Ігри та веселощі- це те, чого чекали всі. Велика гра доречно доповнила цей день, учасники групувались та знаходили різні варіанти аби виграти, це тільки породжує дух команди та добрих відносин. Ми чудово відпочивали під творчі номери місцевих артистів. Також до нас завітали музичний гурт із смт. Гусятин «Знаки», танцювальний колектив «Real dance studio» м. Чорткова та гурт «Фіра» м. Тернопіля. Це прекрасна концертна програма, за що щиро дякуємо організаторам. Разом ми вивчили головний банс нашого Християнського з’їзду молоді «Вихід Є!». І, звичайно, молитвою завершуємо цей день, дякуємо Богу за гарну погоду та ясний день, за допомогу усіх волонтерів та меценатів, за клопітку роботу отця Петра Панасюка, який разом із аніматорами все організували та вклали душу у цей проект! Ми не прощаємось, ми кажемо: «Бувайте!», щоб знову зустрітись».

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

З‘їзд християнської молоді у м. Хоросткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User