«Живучи з Богом, ми перемінюємо цей світ», - Владика Димитрій

У селі Переволока, у храмі святого священномученика Йосафата, Владика Димитрій Грирорак, ЧСВВ - єпарх Бучацький та Владика Іван Кулик - єпарх Кам'янець-Подільський, освячували кивот, престіл і проскомидійник 6 травня 2021 р. Б..

Владика Димитрій, на прикладі життя великомученика Георгія (Юрія) Побідоносця, розповів, як сьогодні ми можемо вірити в Христа та наслідувати життя святих: «Бог є вірний нам завжди, особливо, коли терпимо за Нього. Саме в такого Бога ми, християни, віримо. Всі імперії тримаються на силі меча і розпадаються, а імперія Ісуса Христа тримається на любові і триває аж дотепер. В світі далі йде переслідування християн, за останньою статистикою, тепер переслідується сто тисяч християн. Це найбільша група людей, яка є переслідувана, про це мовчать ЗМІ. Але Господь є з нами».

«Нехай наш Бог, у якого ми віруємо, кріпить нас у вірі, щоб ми увійшли у вічне життя. Живучи з Богом, ми перемінюємо цей світ, перемінюючи своє серце, уприсутнюємо Боже Царство між нами. Вміймо нищити і зовнішніх, і внутрішніх ідолів, щоб будувати нові відносини між людьми. Хоча в світі багато зла, все ж таки останнє слово є за Богом. Наш Бог є всесильний і всемогутній, даймо йому можливість діяти через нас і зробити нас щасливими», - завершив єпископ.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Живучи з Богом, ми перемінюємо цей світ», - Владика Димитрій https://buchacheparchy.org.ua/ Super User