19 вересня в приміщені Єпархіального управління відбулося свято приурочене дітям сиротам Чортківського району. Організаторами  цієї святкової події були: Чортківська Райдерж. Адміністрація, Чортківська Районна Рада, Чортківський Райвідділ Освіти, Чортківська служба захисту дітей, Палац культури дітей та юнацтва та Єпархіальне Управління Бучацької Єпархії.

Присутніми від Чортківської Райдержадміністрації були Хруставка Любомир Михайлович – перший заступник голови  та Стечишин Ігор Степанович заступник голови районної державної адміністрації з гуманітарних питань та інші.

Для дітей сиріт був проведений святковий концерт від районного Палацу культури дітей та юнацтва, також для кожної дитини Адміністрація з презентувала подаруночки. Діти були надзвичайно задоволені що держава про них пам’ятає і вони є комусь потрібні, і їх люблять. Пан Любомир Михайлович заохотив та запевнив дітей що на свято Миколая прийде св. Миколай і його подарки будуть на багато щедрішими, так що діти вже від тепер готуються до святого Миколая, стараються бути чемними і вчать віршики для Святого.

19.09.08 р.Б. https://buchacheparchy.org.ua/ Super User