Підгірці 19, Бродівський р-н,
Львівська обл., 80660, Україна,
о.Іллі Догналу,ЧСВВ; о.Методію
Шпіржіку,ЧСВВ; о.Маркіяну
Гітюку, ЧСВВ ; о.Самуїлу
Р.Обергаусеру,ЧСВВ.


Звернення.


Ми, нижчепідписані священники Гримайлівського деканату Бучацької єпархії УГКЦ глибоко стурбовані вашою діяльністю, яка спрямована на розкол Церкви Христової, зокрема нашої УГКЦ.

Про таких, як Ви Христос каже:"! коли хто скаже тоді вам : Глянь, ось Христос,чи онде, - не вірте, бо встануть лжехристи та ложні пророки, які чинитимуть великі знаки й чуда, щоб, коли можна, звести навіть і вибраних. Ось я попередив вас."( Мт.24,23-25.) "Глядіть, щоб вас не звели: багато бо прийде в моє ім"я і буде казати: Це я, - і: Час наблизився. Не йдіть слідами за ними."( Лк.21,8-9).

Наша церква, як рідна мати, прийняла Вас тут на українській землі, мов блудних синів, - сподіваючись на ваше покаяння. Але тепер Ви показали своє справжнє лице "вовків в овечих шкурах''.

Тому виходячи з вищесказаного, доводимо до вашого відома,що залишаємося вірними синами  нашої УГКЦ І визнаємо над собою духовну владу   Верховного Архиєпископа   Кардинала Любомира Гузара і Апостольського Адміністратора Бучацької єпархії УГКЦ о. Дмитра Григорака, ЧСВВ., а від Вас ВИМАГАЄМО:

а) припинити ваші нападки на УГКЦ на чолі з Верховним Архиєпископом Блаженнішим Любомиром Кардиналом Гузаром;
б) пам'ятаючи церковну заповідь: "Злих книжок(листів) і часописів не читати" вимагаємо, щоб ви більше своїх листів на нашу адресу не висилали;
в) покайтеся, бо "хто сіє вітер, пожне бурю".

 

24 серпня 2008 р.Б.

Звернення https://buchacheparchy.org.ua/ Super User