«Лагідна і добра їмость-це перемога у всіх починаннях священика», - о. Назарій Бедрій

13-15 червня 2021р. Б. з благословення Владики Димитрія Григорака, ЧСВВ – Правлячого Архиєрея Бучацької єпархії УГКЦ у монастирі отців Василіян в Улашківцях відбулися реколекції для їмостей Бучацької єпархії УГКЦ.

Реколектант о. Назарій Бедрій - голова місійної комісії Бучацької єпархії, через тему «Чесноти», старався донести дружинам священиків вартість чеснотливого життя у їхньому покликанні.

Звертаючись до учасниць духовних вправ, священик сказав: «Дорогі їмості, ви є світильниками чистоти та покори у своїх парафіях, на яких рівняються усі. Будьте терпеливі і лагідні. Лагідна людина завжди досягне успіху. Лагідна і добра їмость - це перемога у всіх починаннях священика».

Також їмості поділилися своїми враженнями від реколекцій: «Тут отримуєш душевний мир... І справді цьому сприяла тиша, духовні науки о. Назарія, багато молитовної практики, Сповідь, Свята Літургія. Радість наповняла кожну із нас, ми змогли побачитись, поспілкуватись, обговорити спільно наші проблеми та виклики. Дякуємо Тобі, Мати Божа, прославлена в Улашківській чудотворній іконі».

Також дружини священиків, з власної ініціативи, створили у вайбері групу, щоб могти комунікувати між собою та вибрали о. Назарія Бедрія духівником їмостей Бучацької єпархії.

На завершення реколекцій Владика Димитрій, ЧСВВ по-батьківськи, поспілкувався з дружинами священиків та уділив своє благословення.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Лагідна і добра їмость-це перемога у всіх починаннях священика», - о. Назарій Бедрій https://buchacheparchy.org.ua/ Super User