Конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» у Бучацькій єпархії УГКЦ

З благословення преосвященного владики Дмитра Григорака, ЧСВВ - єпарха Бучацького, Комісія освіти і виховання 31 січня 2024 р. Б. провела конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» під загальною темою «Лідерство у світлі Біблії». В очному турі взяли участь представники Білобожницької, Нагірянської, Хоростківської та Чортківської ТГ.

Захід розпочався з благословення та вітання владики Дмитра. Також до присутніх звернулась п. Валентина Мачишин, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти, молоді і спорту Чортківської міської ради, та п. Іванна Максимишин, вчителька загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2 м. Заліщики, переможець конкурсу «Вчитель року – 2023».

Учасники виконали тести на знання Святого Письма, а потім презентували урок у певному класі відповідно до програми з основ християнської етики, враховуючи загальну тему конкурсу. Вчителі проявили креативність, високий професіоналізм та методичний рівень підготовки, продемонстрували вміле  використання сучасних форм і методів роботи.

Журі у складі: голови – о. д-ра Руслана Корнята, голови Комісії освіти та виховання, членів журі – п. Валентини Мачишин і п. Іванни Максимишин,  визначили переможців: 

І місце – п. Галина Романець, вчителька Чортківського ліцею № 7;

ІІ місце – п. Наталія Галичанівська, вчителька Білобожницької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів;

ІІІ місце – п. Ганна Козлюк, учителька Увислівської гімназії Хоростківської міської ради та п. Тетяна Хруставка, учителька Ягільницького опорного закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів.

Переможці отримали грамоти, подарунки та грошову винагороду від владики Дмитра. Нагородження проводили владика Дмитро Григорак та о. д-р Руслан Корнят.

Організацією та проведенням конкурсу займалась Ганна Самолюк, заступник голови Комісії освіти і виховання, голова оргкомітету.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Конкурс «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» у Бучацькій єпархії УГКЦ https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/080224/002.jpg#joomlaImage://local-images/2024/080224/002.jpg?width=1024&height=768 Super User